CRACK A WINDOW CRACK A BROKEN BONE

 
Skor - Scorett, Byxor - Gina Tricot, Jacka - köpt i London

HEROES


 
Allt köpt i småbutiker i London

FLIRTING WITH THE GIRLS LIKE YOU'RE SO PRETTY

 
 

.

Idag har varit en a de absolut värsta dagarna i mitt liv. Utan att jag ens var där. Jag kunde likagärna dö. Nu..

MER SKOJ MED STATIV


HAVE A LOUSY XMAS AND A CRAPPY NEW YEAR

 
Lekte med min julklapp. Kanske ska börja med en fotoblogg? Måste dock ta bort lite inlägg då hehe... Hoppas andra har haft en bra jul, min sög.

BAJS

 
Heihei här är jag just nu. Haft en asnajs kväll men jobbar imorn så måste sova nu. Segaste ever, ska precis gå på tuben hem när jag märker att jag tappat min neccessär på larpan, måste gå tillbaka och ta ett senare tåg. Jävla bajsmacka på den, icke kul. Fan vad jag känner mig 
 
 
Nä nu börjar ångesten komma så nu ska jag försöka sova. Nattinatti
 
 
Det här inlägget skulle ha kommit upp igår men tror jag var för full för att komma ihåg att man måste trycka på knappen "publicera", för att det ska publiceras. Men nu är jag inte full så nu gör jag det.

GREEN MACHINES, YELLOW LIGHT. KISSING YOU, BENEATH STARS SO BRIGHT.

Bra ersättning för plugg, bilder på mig i olika färger

 

Borde plugga latin men sitter på mitt rum och tar egopics med mobilen istället. Har ett blåmärke i pannan (?), försöker visa det på en bild. Kan inte få in några glosor eller något i huvudet, enda som cirkulerar just nu är en massa texter och melodier. Därav den jätteoklara rubriken vilket var ett som poppade upp i huvudet och inte ville försvinna. Tror min hjärna signalerar att det är dags att börja skriva igen, spela och så, så det ska jag göra.
Idag har jag mått lite bättre, hoppas det håller i sig till morgondagen. Då vill jag vara taggad och glad för Rebecka och Felicia har en juldrink på collage. Har aldrig varit där, sen tror jag att vi ska till rose. Jag ser fram emot imorgon kväll och vill vara fett snygg ;)))


SITTIN ON A LESSON

Tror jag ska anamma ett nytt motto: acceptera skiten. Mer om de sen nu ska vi prata om meningen med skolan SEEeS


RSS 2.0