DET ÄR FREDAG IDAG, NI 1000 LÄSARE SOM INTE VISSTEJag älskar den här bilden, den gör mig glad fastän jag är så jävla ful. Hahah sitter och ler för mig själv. Undrar dock hur den kommer att se ut jätteförstorad på datorn...

P.S Oj Trelawney till höger blev visst jättesuddig D.S.
P.S.2 P.S skriver jag från datorn nu när jag kollat på inlägget. Borde kanske ha skrivit det i bloggarstaajl alltså: UPDATE. Men så gör inte jag för jag är så himla zpeezieeeeell D.S.2
 

Och vad ska man gör en fredag som denna då?? Dricka goda drinkar på någon bar med brudarna. Filosofera om livets stora frågor. Diskutera individens livsproblem. Näiz.
Idag är en ganska bra dag faktiskt, hoppas det håller i sig. Funderar på om jag ska dra till slakthuset efter det sofistikerade hänget. Va lite schizo och gå från loungemusik och cosmo till dubstep och shots liksom. Men får se, vet inte om jag är redo, kan eller orkar. Vill vara med tjejerna. När vi umgås och pratar mår jag bra. Eller bättre kanske, de lindrar allt det svarta för en stund. Som Alvedon, de är mina små alvedonpiller haha.
Jajayadayada nu börjar jag dra alldeles för avlägsna paralleller, som vanligt, så jag ska nog gå och spela lite piano. Lär mig just nu Nuvole Bianche. Det snöar ute idag förresten, vintern är här. Det kanske är kul att veta när jag läser det här i framtiden... Eller inte.

Fred ut


ÄNDÅ UNDRAR ALLA VAD DET ÄR SOM HÄNDER

Men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
ingen kan fly när idealen bara ekar
kraven finns där vart man än vänder
att du inte duger är signalerna de sänder

jagvetintevadjagskaskrivahär

Så fort jag tror att saker kommer att ordna sig, så fort en liten gnista uppstår rasar allt samman och jag faller dubbelt så hårt som sist. Det värsta är att jag försöker att vara positiv, försöker att ignorera och blicka framåt. Sorgligt nog får jag även svårare att tro att jag någonsin kommer att ta mig upp ur det här helvetet, varje fall tar med sig dubbelt så mycket hopp.

RSS 2.0