JAG GILLAR TUMBLR

 
 

BOO


Pratade nyss med mitt födelsedagsbarn på telefon. Hon är i Bryssel är full och glad. Slutade samtalet med att säga att vi älskar varandra. Fan, det borde man verkligen göra till alla. Tja, inte alla, typ den trötta medelålderskvinnan man köper cigg av eller en sur pensionärsgubbe som fräser åt dig bara för att du gå om honom, men ni förstår vad jag menar. Tyvärr lever jag verkligen inte som jag lär. Till två av de jag i grund och botten älskar mest här i livet har jag uttryckt, visserligen även menat, att jag inte kan föreställa mig hur jag ska kunna förlåta dem. Kanske borde säga att jag älskar dem ändå.
Jajablahablaha liksom. Idag är det Aylins dag! Är så fylld av kärlek till den tjejen så det finns inte, ser så mycket fram emot att fira henne. ÅÅh äntligen är hon också 18! Vi två senfödda. Nu ska jag använda det här, att min bästa vän fyller 18, och ladda energi från det hela dagen, få mig att bli glad. Go & gla liksom. Kexchoklad. Promenad. Tre på rad. En tråkig stad. Festlig parad. Jobbig blockad. Sned är jag. Ah det kan jag nog påstå att jag är, sne eller skev på någon skön höger, rimmar tio i ett på natten. Nej nu ska jag verkligen försöka sova, börjar ju jobba om 24h!
 
Peace
(Inte hippie peace, såna, eller Christers ris, hot sneeze, tripple cheese, dem ska jag dock servera om 24h på MAAX)

B&W IPHONE 24H


HURTBULLE PÅ G

 
Alltså är man hurtig så är man. Min första långa sovmorgon på evigheter (hela terminen) och jag går upp tidigt för en springtur och styrka. Tja pensionär! Var dock jävligt skönt, är så taggad på att komma igång med träningen igen, få tillbaka muskler. Har väl lite kvar från danstiderna?? De ska tillbaka, konditionen ska upp, nu jävlar.
Inte bara det är nytt, mycket förändringar sker just nu. Mycket, många som jag inte kan förutse vad som kommer att hända. Tror dock att det blir bra, det är ju därför jag har tagit initiativet till just det, förändringen.
Nä, nog med luddigheter och flumprat, om jag nån gång på dagen kan skriva någorlunda bra är det inte nu på morgonen. Måste skynda mig till skolan nu, peace! (måste även gå på toa men det hinner jag verkligen inte, får väl bli powerbajsning i skolan...)

HEJ PÅ ER

Nu känner jag mig väl så nöjd jag kan bli med designen. Så då kanske de e dags att börja blogga?? Chillar dock nog ett tag med att outa den här jäveln, rätt skönt att ha den privat ett tag. Menäää, ah tja i alla fall!

RSS 2.0