DARK SHADOWS

 
hatt - pappas gamla, linne - Monki, korshalsband - Gina Tricot (?), pärlbeströdd kofta - second hand (N.Y)
 
Kan äntligen andas ut och se fram emot två dagars ledighet. De roliga aktiviteterna jag kommer ägna mig åt är städning, tvättning och, framför allt, jobbsökning. Det sistnämnda håller på att driva mig galen. Jag kan inte slappna av eller tänka på något annat, ett framtida jobb är det enda i mitt huvud.
På tal om jobb. Det är därför jag inte skriver lika ofta längre. Alltså, om hur jag mår, om det mer personliga. Jag vill kunna göra det här på bloggen. Jag vill inte framställa något perfekt låtsasliv, bloggvärlden svämmar över med sådant. Jag vet att det var en av anledningarna till att jag själv blev så sjuk, inte bara i anorexi. Jag skulle aldrig själv kunna bidra till att någon annan hamnar där genom att verka leva ett perfekt liv bland fjärilar och flygande kattungar.
Nu när jag söker heltidsjobb och även när jag har ett, känns det dock inte som det smartaste att skriva om personliga saker öppet, på internet. Även om alla har problem vill man framställa sig som sitt bästa personliga jag. Det är knepigt när man skriver om de svårare sakerna de flesta väljer att dölja, ännu svårare blir det när det dyker upp så fort man knappar in mitt namn på Google. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill skriva, speciellt eftersom jag älskar det men just nu kan jag inte riskera att något skulle vara en anledning till att någon inte ska anställa mig. Hur detta ska gå ihop försöker jag klura ut. 
Nu kan det självklart vara så att ni inte ens märkt något eller ens vill att jag ska skriva (ja, jag är i en mörkare period med sämre självförtroende. Ännu en anledning till att jag vill skriva). Jag vet inte. Jag mår inte så bra just nu helt enkelt. Kaotiskt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns ingen anledning att vara nere, du är perfekt som du är.

2013-08-28 @ 01:27:07
Postat av: V

Fina vän. Vi ska mysa och snacka massa så snart vi bara kan <3

2013-08-29 @ 00:15:31
Postat av: lite hjälp kanske

du borde inte behöva dölja hur du mår men internet är knepigt. Det går att ta bort din blogg så att den inte kommer upp när man googlar på ditt namn. vet inte hur men att det går! testa det :)

Svar: tack! ska prova det :)
Susanna Aulin

2013-09-08 @ 22:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0