RED BRICK WALL

 
Hatt - pappas, skor - Scorett, shorts - Gina Tricot (avklippta), linne - Monki, solglasögon - second hand
Bilder tagna av mamma i Williamsburg, Brooklyn.

SER ni hur duktig jag är? Till och med förtidsinställer ett inlägg bara för att jag vet att jag inte kommer att ha tid att blogga imorn. Ska, innan jag börjar jobbet imorgon, på möte i skolan. Japp tack vare anorexian har jag tekniskt sett inte tagit studenten utan har en extra termin för att avsluta alla oavklarade kurser. KUL! Det ska vi alltså planera om det inte gick att förstå. Efter jobbet måste jag skynda mig hem för att byta om och göra mig iordning, för att sedan befinna mig på Collage klockan nio där jag är bjuden på en tjejdrink. För att inte nämna att jag jobbar torsdag följt av personalfest. Sova får jag helt enkelt göra till helgen. SAJJK DÅ JOBBAR JAG OCKSÅ. LML <3. 
Okej. Jag är inte sur, jag trivs faktiskt på mitt jobb. Båda två. Förutom att vetskapen att jag snart inte kommer ha någon inkomst ger mig rejäl ångest är livet rätt sweet ändå. Jag antar att jag bara är bitter för att jag glömde att köpa med en banan som jag kan ha till min gröt imorgon bitti. Vad ska jag nu äta? Nudlar till frukost? Aa fast nääee. Fan också. Kan inte köpa något nu och kan definitivt inte skippa frukosten, då fuckar jag upp hela dagen. Dubbelfan.
Ni kommer inte att kunna läsa det här förrän klockan två imorgon, lagom tid till lunchruschen på jobbet. Då kommer jag antagligen att springa runt och ropa ut mat men i nuläget ska jag sova. Måste ju passa på. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0