as long as

 
skor - Urban Outfitters, tights/div smycken/topp - Gina Tricot, 
 
Jag har lite livskris för tillfället. Det är fett jobbigt.

pause

 
Har haft en paus från bloggandet här de senaste dagarna. Inte på grund av mysiga julstunder. Nä, min jul har inte varit kul. Hehe. Spenderade julafton och juldagen på akuten och efter det har sängen varit mitt palats. Är sjukskriven i ett par dagar nu och eftersom jag börjar må lite bättre kan ni nog förvänta er mer uppdatering! Jag har lite svårt att få fram kreativiteten att skriva något nu eftersom jag är hög på citodon och morfin, så jag får hålla på det lite. puss ändå!

ALMOST XMAS

 
Used to be excited

THEN HE LOOKED AT ME THEN LOOKED

 

FLASH

 
Tjuuu på er katterrrr! I'm back! Eller jag försöker i alla fall. Jag och Sofia testade att fota med blixt igår och resultatet ser ni ovan. Vad tycks? Jag känner att det ändå blev helt ok. Måste slipa lite på inställningarna bara. Annars? Jobbar 45 timmar den här veckan. Så det är vad jag gör. Nu taggar jag inför Paradise Hotel. Det är typ mitt obsession just nu. Imorgon kanske jag bjuder på något kul. PEACE

AJM BACK BITCHES

 

Sorry
Het guys! Asså, jag har ett problem.. JAG HINNER ALDRIG FOTA! Att kunna göra det innan solen går ner är i princip omöjligt. Speciellt eftersom jag jobbar då det är ljust ute. Att jag sedan inte har någon som kan fotografera mig är ännu ett problem. Jag hatar det, för det känns som min blogg håller på att bli tråkig. Tänkte därför meddela att om någon är sugen på att ha en fotosession med mig är det bara att hojta till! Jag kan ge dig en ny på ;)) 
Förutom det har min kropp varit konstig idag. Känt mig svimfärdig och illamående omvartannat och fick gå hem lite tidigare från jobbet. Det positiva är att jag i alla fall avklarat en kurs. Det var väl allt. Juste!! Bilden jag lagt upp är på en ny tröja jag köpt. Nu är jag klar, ciao!

best bro's 4life

 
Tog de här bilderna efter att en glöggbjudning gjort oss lagom lulliga för att bestämma oss för att dra ut. Suddiga och glada och början på en grym kväll.

9-12-13

 
 
 

det är askallt ute

 

a broken heart is blind

 
fredag.
 

AND ALL THE GIRLS WITH HEADS INSIDE A DREAM

 
 
Ibland föredrar jag tystnad före musik. Om man ska lyssna på musik måste man veta vilket humör man är eller vill bli på. Ibland orkar jag bara inte bestämma mig. Ska man vara glad eller ledsen? Så är det just nu. Därför är det tyst.
 

le apartemento

 
Hello party people. Läget? Första advent och första december är idag. Om ni missat det har ni tydligen varken Facebook eller Instagram. Mamma kom förbi med världens bästa julkalender till mig. Haribo. Maaaaah, vattnas i munnen. Resten av dagen har jag hållit mig inomhus på grund av sunt förnuft. Här i Bergshamra är det storm och jag vill helst inte bli mosad av ett träd. Efter en lång städrunda i lägenheten tog jag dessa bilder för er. Visa lite hur jag bor. Hoppas ni gillar dem, det tog cirka en timme att städa för att kunna fota sååååå. 
Jag börjar 06 imorgon och ska därför plugga lite och sedan sova. Glad advent på er!

RSS 2.0