Sorry
Het guys! Asså, jag har ett problem.. JAG HINNER ALDRIG FOTA! Att kunna göra det innan solen går ner är i princip omöjligt. Speciellt eftersom jag jobbar då det är ljust ute. Att jag sedan inte har någon som kan fotografera mig är ännu ett problem. Jag hatar det, för det känns som min blogg håller på att bli tråkig. Tänkte därför meddela att om någon är sugen på att ha en fotosession med mig är det bara att hojta till! Jag kan ge dig en ny på ;)) 
Förutom det har min kropp varit konstig idag. Känt mig svimfärdig och illamående omvartannat och fick gå hem lite tidigare från jobbet. Det positiva är att jag i alla fall avklarat en kurs. Det var väl allt. Juste!! Bilden jag lagt upp är på en ny tröja jag köpt. Nu är jag klar, ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fan vad snygg du är!

2013-12-11 @ 22:33:00
Postat av: Anonym

Well, kvalité över kvantitet! :) Snygg tröja för övrigt

2013-12-11 @ 23:01:36
Postat av: REBECKA P =D

SUUUUUSSS!! shit vad söt du är. JAG vill ha session med dig! har haft min PP sen i somras nu och den är ALLDELES för somrig, PLUS att bilden är så missvisande eftersom jag inte längre är en solkysst långhårig sommardröm. Jag har hår som en pojke och är väl lite mer mig själv :P skoja... nej men serri så kör vi när jag kommer hem <3 <3 <3 saknar dig fina du!

2013-12-13 @ 00:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0