B&W DETAILS


DAGARNA GENOM MOBILEN

 
1. 100dagarsskivan - Källis var min bordsherre for the night. 2. 100dagarsskivan - Sasha kör lambo. 3. 100dagarsskivan - suddig bild från en suddig kväll. 4. 100dagarsskivan - Sambal och Pauline. 4. 100dagarsskivan - Sofias tur att köra lambo, en dricklek som förekom mer än frekvent under middagen. 6. Snygga dagen efter? 7. Från i fredags då The Jamhouse Riot spelade på Fasching. 8. Innan de gick på scen underhöll vi oss med att bygga torn med diverse saker... 9. ...eller så tog vi oseriösa bilder. 10. Klantig tjej på jobbet gick in i en hylla. När jag skulle kyla gav jag istället mig själv brainfreeze. Flyyyyt. 11. Lord Putte beter sig inte som en kanin ska bete sig. Här har han klättrat upp på soffryggen for no apparent reason. 12. Igår låg jag och Sofia och stekte på min altan. Vi hade stannat uppe hela natten för att kolla på Oscarsgalan och var lagom trötta här. Skönt var det dock. Och varmt.

JAG SKA GÖRA DET, FAST INGEN VERKAR TRO MIG

 
Jacka - bomberjacka.se, skor - Dr Martens, byxor - American Apparel, linne - Bikbok, hoodie - Brors gamla, halsband present, solglasögon - second hand
 
Tisdag idag! Inget intressant med det, speciellt inte nu under sportlovet då i princip alla är bortresta. Det är dock rätt skönt att bara ta det lugnt här hemma. Kan nog behöva ladda upp inför alla skivor som börjar snart och även allt annat som har med studenten att göra. Ska även ta vara på tiden och fotografera när jag även har tid, så att det blir lite roligare uppdatering här på lilla bloggen. 
Nä, nu är det dags för kaffe känner jag, ses och hörs!

FUCK THAT SHIT


YELLOW NEON DISCO

 
Mössa och discopants - American Apparel, skor - Dr Martens, bustier - Bikbok, hoodie - brorsans gamla, skinnväst - Gina Tricot

God morgon på er! Hur mår ni? Jag mår rätt bra idag, rätt svårt att inte vara på bra humör när man just fått sportlov! Hänger för tillfället med Fred aka Sofia, vi chillar nyvakna framför Harry Potter, as usuaaal. Igår var vid på Fasching och tittade på när The Jamhouse Riot och Adiafora & Trädvältarklubben spelade. Hur töntig jag än låter så kan jag inte beskriva det på ett annat sätt att det svängde! Efter drog vi till Charlie's bar vid Hornstull för några bärs, där vi även avslutade kvällen tidigt och åkte hem. Hade ni en bra fredag?
 

NEW IN

 
Skjorta - Stadsmissionen, byxor och mössa - American Apparel, bustier - Bikbok, väska och tröja - H&M
 
Lite nya grejer som har fått följa med mig hem. Som ni ser har jag fått lite flipp på gröngula nyanser!

DETAILS

 
Preview. Helkroppsbilder kommer senare!

SOON

 
Lite sommarinspo så här på torsdagseftermiddagen. Tycker att den skulle kunna komma lite snabbare. Igår var det 100dagar kvar till studenten och även Dagys 100dagarsskiva. Baksmällan idag får prata för hur det var igår. Bloggar mer när det slutar kännas som om jag har ett ton betong på huvudet, peace.

OLD AND NEW

 

AND IN THIS MOMENT

 
Gamla bilder

Jag vill bli frisk. Jag vill fotografera. Jag vill fixa mitt nya rum. Jag vill sjunga. Jag vill dansa tills kroppen värker. Istället ligger jag i sängen med en täpp näsa och en hosta som aldrig vill ge med sig. Orkar ingenting. Jag måste hitta ny musik, lyssnat på samma låtar hela vintern. Några tips? Annars återgår jag till att spela sugar crush och titta på Harry Potter i bakgrunden resten av dagen. Kanske kan göra ett collage av diverse kläder jag vill ha, frågan är om jag orkar. Peace

F YEAH


SORRY

 
Hej alla och förlåt för riktigt dålig bloggning. Den här veckan, eller snarare, de senaste veckorna, har varit ganska köriga. Någonting har satts i rullning som kommer att totalförändra min vardag. Kluven till om jag vill eller inte har skapat mycket ångest - ergo - jag är inte i mitt ess. Vill berätta på bloggen men vill veta mer först. 
Förutom det har jag åkt på en förkylning vilket inte precis gör situationen lättare. Så bare with me, snart kommer jag förhoppningsvis igång igen, bättre än eveeeer!

VALENTINE


LOVELY


GOT MILK?


IN THE DARK

 

VECKAN SOM GÅTT

 
1. En charmig bild på mig och Sofia tagen i onyktert tillstånd förra lördagen. 2. Jag och Sofia hade uppesittarkväll och tittade på Super Bowl. 3. Lord Putte chillar på ottomanen. 4. I fredags åt vi middag hemma hos Ebba före utgång, fina Sashie. 5. Fastnade framför gladiatorerna, nostalgitripp. 6. Jag och Fred på Wooken. 7. Ebba&Sasha <3 8. Har ni någonsin sett en större semla? Det absolut bästa med att jobba på café är utan tvekan när man får ta med godsaker som denna hem. Nämnde jag att den nästan är uppäten idag? 9. Från idag, vi har fått studentmössorna och det känns heelt sjukt.
 
Randombilder från senaste veckan. Om ni vill se fler sådana här bilder kan ni följa mig på Instagram, jag heter suspens. Lite senare kommer outfitbilder upp puuzzz på eeeeeer!

BLACK LIPS


MAKE IT BUN DEM


SHADES

 

I AM SO VERY SERIOUS


SNAPBACK


BIG DEAL


LEOPARD PANTS

 
Jacka - second hand, byxor - Urban Outfitters, skor - London, tröja - Topshop, mössa - H&M, halsband - IDbricka och marknad

DIRRIGIBLE PLUMS

 
En liten preview! Lägger upp fler bilder senare ikväll, stay tuned!

IDAG ÄR EN BRA DAG

 
Efter att ha fått nästan tolv timmars sömn, vaknar jag upp och upptäcker att jag har fått MVG i slutbetyg i filosofi. AWYEEEAAAH! Som grädde på moset fick farsgubben rollen han provspelade för. Uppsala Stadsteater, watch out! Familjen Aulin börjar få flyt. Fan, det var på tiden. Här är bilder som alltid får mig att le, fastän jag just nu inte behöver någon hjälp att bli glad. Februari - come at me!

ABBEY

 
Om det är någon vars utseende jag skulle byta mot mitt rakt av är det nog Abbey Lee Kershaw. Kanske inte så som hon har sett ut den senaste tiden. Just nu tänker jag, förvisso motvilligt, direkt på en rejält nedgången knarkare. Det är heroin chic utan chic. Varje gång jag dock ser äldre fotografier av henne, som dessa ovan, slås jag av hur fruktansvärt vacker hon är. My gosh.

GLITTER


ON LOVE

 
 

GET YOUR CRYSTAL METH ALL ON

 
Jacka - Hollies, t-shirt - marknad i London, jeans - Zara, skor - Nilson, hatt - hittad hemma

LE CRUISE

 
1. Olivia <3 2. En glad Susanna 3. Le cigarroom 4. Föra i hytten, billgt å bra 5. Mer glad Susanna och en omedveten Sofia 5. Taggade brudar i hissen 5. Taggad Rebecka i hissen 6. Shotzzz

PREVIEW

 

RSS 2.0