EMMABODA

 
Är tillbaka från Emmaboda efter världens bästa vecka! Fy helvete vad bra vi hade. Orkar inte riktigt återberätta allt så låter bilderna tala för sig själv. Nu har det vanliga livet börjat igen. Jag jobbar nu mest hela tiden framöver, sedan drar jag till New York en vecka. HUR TAGG? 
Eftersom jag jobbar så mycket vet jag inte riktigt när jag kommer att ha möjlighet att fota mer, men ska försöka att klämma in det någon kväll. Annars får jag väl rota lite i arkivet och se efter om jag har några gamla bilder jag inte lagt upp än. Slutar skriva nu, är jättetrött. HAIDOO
 

DOING WHATEVER WE WANT

 
skor - Scorett, shorts - Gina Tricot, magtröja - Topshop, halsband - Gina Tricot

Zup y'all? Länge sedan sist, har haft mycket på tallriken och inte hunnit med lilla bloggen. Kan man säga mycket på tallriken? A lot on my plate, det funkar ju på engelska i alla fall... Fullspäckat i kalendern? Fullt upp? Hur som helst har jag haft mycket för mig. Förra veckan jobbade jag sex dagar i streck samtidigt som en rejäl förkylning höll på och bråkade mig. Den här veckan har jag gjort det jag nämnde tidigare, den stora förändringen, the big news: JAG HAR FLYTTAT HEMIFRÅN! Känns så sjukt jävla asbra och jag trivs mer och mer för varje dag. Lägenheten börjar arta sig men det finns fortfarande saker kvar att fixa. Idag ägnade jag hela dagen åt att montera upp badrumshyllor, då känns det ändå som att det här är på riktigt. Tänkte visa lite av mitt nya hem så fort jag känner mig lite mer hemmastadd. 
Det enda negativa är att jag inte längre har en definitiv plats jag kan fota. På sätt och vis är det mycket bättre här, med en hel drös olika miljöer att go crazy på. Jag är ju dock inte sådär jättebekväm med att stå och posea framför ett stativ bland en massa människor. Får väl ta och bli av med den obekväma delen av mig och bita i det sura äpplet. Eller bara gå upp jättetidigt då ingen vaknat än... I'll keep you posted peeps!

LOVE

 
Har som åtminstone mina vänner vet aldrig varit så mycket för kärlek. Men det är fint på bild i alla fall.
 

FAST JAG SKRIKIT SÖNDER RÖSTEN HAR JAG ALDRIG SAGT DET SOM DET ÄR

 
Skor - Dr Martens, shorts - Bikbok, transparent tröja - Weekday, solglasögon - second hand

Andra juli idag. Japp. Intressant. Har inte gjort något särskilt idag förutom några ärenden i Täby Centrum. Ligger nu grubblar på livets mening och sån skit med Oskar Linnros i bakgrunden - därav den oklart filosofiska rubriken. Vaknade upp på helt fel sida idag och har varit på otroligt dåligt humör hela dagen utan förklaring. Har till och med fräst åt mamma när hon bokade vår New York-resa. Har lite dåligt samvete för det, men är fortfarande på så dåligt humör att jag inte kan be om ursäkt. Japp, jag är en omogen snorunge idag.
Kanske dock borde rycka upp mig. Ska antagligen till Emmy efter hon har slutat jobba och kröka lite. Ni vet, supa bort sorgerna eller något. Äsch, jag vet inte. Borde sluta skriva nu, speciellt eftersom meningarna blir jättekorta och jättetråkiga. Hoppas ni är på bättre humör än jag i alla fall. Fred ut

GREASE LIGHTNING

 
Jacka - Hollies, bustier - Bikbok, jeans - Beyond Retro, skor - Scorett

Tjenixen! (Jag måste blir bättre på att inleda mina inlägg, att använda mig av cheesy hälsningsfraser håller inte i längden) En trött jävel här. Fastän baksmällan fick ett grepp om mig igår blev det ännu en utgång. Jag och tjejerna var på f12 och fan vilken rolig kväll jag hade. Efter de hade stängt åkte vi till Medis eftersom Ebba var i stort behov av en gyros från grillen. När det visade sig att de inte hade öppet hamnade vi på en lökig grill ätandes burgare och nuggets. Det slutade med improviserade sånger och en jävla massa fiskmåsar.
Nu är jag precis hemkommen från Ebba där jag sov och är lagom trött. Dock jävligt taggad ändå! Typ taggad på livet. Känner mig som en Duracellkanin i vilken batterierna aldrig laddas ur. Love it. 

RSS 2.0