2

 
bustier - Bikbok, shorts - Topshop, väst - Gina Tricot, skor - Dr Martens, solglasögon - mammas från 70-talet, ringar - diverse marknader och affärer

Hello lovelies! Glad söndag på er och hoppas att ni mår bra. Det gör jag, trots att jag borde vara bakis som ett djur. Jag och Veronica var ute och slirade igår och fyfan vad roligt jag hade. Det är i och för sig svårt att inte ha med den tjejen, men ändå. Vi började kvällen med att äta på Medis Kök&Bar där Gustav gjorde oss sällskap. Efter att vi hade ätit klart och varit hemma hos Gustav tänkte vi bege oss mot Sommar. Dock blev det stopp på Lion Bar och Wooken innan vi kom fram. När Sommar stängde tog vi oss till White Room där vi dansade till stängning. Efter sex timmars sömn är jag nu uppe för att göra något av den här dagen. Jag ska först och främst söka jobb, jobb och ännu mer jobb. Jag ska även börja rensa och packa och om jag har ork tänkte jag träna. Är dock lite rädd för att jag kommer att bli bakis om någon timme eller två. Då kommer mina planer försvinna lika snabbt som groggluder efter att de har fått en drink och jag kommer gå in i min så kallade bakisrutin. Den består i princip av att jag blir ett med soffan, ligger och gnyr mot en kudde samtidigt som någon meningslös TVserie, typ Paradise Hotel, är på. Så ligger jag resten av dagen, med undantag för när jag sitter vid middagsbordet likt en zombie eller skrämmer alla på Willys när jag går upp för att köpa något gott. Dagen efter vaknar jag upp och är så gott som ny. Kanske borde döpa den till min baksmälle-reincarnation. Min beincarnation. Bra, då har jag ett namn. Om någon någonsin skulle komma på tanken att fråga mig "Hörru Susanna, vad heter din dagen efter?" det vill säga.
 

EL STUDENTO

 
LONG time no see! Hur är läget? Med mig är det grymt. Mycket har hänt sedan sist, därav den riktigt taskiga uppdateringen. Jag har varken haft tid eller, ärligt talat, lust att blogga. Jag har haft fullt upp och bloggen har hamnat i skuggan. MEN, nu är jag tillbaka och har redan fotat en massa!
Det känns lite som att jag har fått ett nytt liv under de senaste veckorna. Förutom att jag har tagit studenten, vilket var den bästa dagen i mitt liv, blev jag även utskriven från Capio i torsdags! Det känns så jävla bra och jag är så taggad på livet. Sedan fick jag även några andra astaggade nyheter, men vill inte berätta mer förrän allt är säkert. Det enda som faktiskt saknas i mitt liv just nu är ett heltidsjobb vilket jag verkligen snart kommer att behöva... Jag letar febrilt så om ni har något tips, hojta till vettja!
Dags för mig att kila nu, ska hem till Sasha på födelsedagsmiddag. Ha en bra tisdag alla!
 

BUBBLES


RSS 2.0