BRIDE FROM HELL PT. 1

 
Hon vill inte gifta sig.

Varför inte? Uppklädd i vitt, vara beroende av samma människa livet ut. Hon får andnöd, en kombination av den växande ångesten och den alldeles för tighta klänningen som klämmer ihop hennes lungor till storleken av vindruvor. Hjärtat slår hårdare, hon måste ut. Hon vill inte det här. Hon flyr. I svarta Dr Martens och en för stor skinnjacka springer hon, hon springer tills all ork har runnit ur hennes kropp. Andfådd faller hon ihop på marken, intill ett dike. Magen känns som den antingen kommer att implodera eller spy ut allt innehåll. Hon skriker i ett försök att släppa ut allt. Ingen skillnad. För att lugna nerverna halar hon upp en cigarett och drar djupa halsbloss. En bil kommer och saktar in när den kör förbi henne. En familj. I baksätet sitter en ful fyraårig pojke som storögt glor på henne. Dra åt helvete tänker hon och ger pojken fingret. Förskräckt vänder han bort blicken. Hon ler, hjärtat har börjat slå i normaltakt igen. Hon är fri.

EXPOSED

 
Det räcker nu. Det räcker med kommentarer att jag är för smal, att jag är läskig, benig. Jag har bestämt mig nu. För att vara ärlig.

Jag är sjuk. Närmare bestämt, jag har fått diagnosen anorexia nervosa. Varje dag i flera år har varit en kamp, jag ska nu få vård. Snart börjar jag, vilket för anhöriga är en lättnad. För mig är det ett helvete. Jag kommer att bli tvingad att göra det som skrämmer mig mest - gå upp i vikt. 
Det här har inte bara förstört mitt psyke, gjort att jag ser mat som en fiende och gått ner i vikt. Det har förstört så mycket mer. Att konstant frysa, få ännu sämre förmåga att koncentrera mig (vilket har varit en kamp hela mitt liv eftersom jag har ADHD), gå från MVG till IG-varningar och ha tankar som endast cirkulerar kring ett enda ämne - mat. Att gå ner i ännu en depression, kämpa bara för att le och inte vilja gör annat än att ligga i sängen. Det har blivit mitt liv. En härlig vardag, va? Nu kommer mitt liv att vändas upp och ner totalt. Jag kommer inte att komma tillbaka till skolan innan studenten. Jag kommer behöva en extra termin för att få ut mina slutbetyg och helt abrupt inte träffa min klass varje dag. Ärligt talat, jag är svinrädd.
Jag skriver det här för att jag inte orkar dölja det längre. Jag har fått höra så många kommentarer och viskningar så jag vill berätta. Sedan kan folk få snacka hur mycket de vill, då är sanningen i alla fall ute. Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker längre, och ärligt talat kommer jag inte att ha tid att göra det nu. Jag hoppas också att det här kan få folk att tänka om. Om någon som läser det här är på väg ner, vänd om nu. Sedan faller man ner i kaninhålet och kan inte ta sig upp. Om någon är orolig för en anhörig, tveka inte att reagera, gör det på direkten. 
 
Jag är trött på att dölja. Om någon vill veta mer, om ni vill att jag ska skriva om det som sker så kan jag göra det. Jag tänker vara öppen. Att ha en blogg som är en lycklig oas är bullshit. Nu skiter jag i om folk vet hur fucked up jag är för det är vi alla. Det räcker nu.
 
 

SKÄRTORSDAG


BOB DYLAN

 
Byxor och tröja - Zara / kofta och halsduk - Gina Tricot / skor - mammas gamla / hatt - från Italien / ringar - random / jacka - Hollies / väska - Lindex / solglasögon - Ray-Ban
 

HAT AND SUNGLASSES


ONE MORE TIME


MUSIC?

 
Sämre uppdatering har aldrig skådats. Inte på min blogg i alla fall, och det ber jag om ursäkt för. Det har varit en, minst sagt, körig vecka. Snart vågar jag nog att förklara. Under tiden försöker jag botanisera i mina spotify-spellistor och behöver tips på bra musik. Om någon av er sköna kisar har låtar eller artister som ni tycker att jag bara MÅSTE lyssna på, skriv gärna en kommentar. Jag har nämligen upptäckt att jag har lyssnat på samma band sedan, typ, september. And that's baad.

TIP2TOE LEATHER

 
Jacka och solglasögon - second hand, tröja och byxor - Zara, skor - mammas gamla, mössa - H&M

HOW YOU LIKE ME NOW?


IS THIS IT

 
Skor - Scorett, jeans - Sofias, tröja - H&M, bustier - Bikbok, jacka - Hollies

KOMMER

 
Fler bilder kommer upp senare! Puss på er finisar

SUNBEAMS


TUMBLR


WOKE UP THIS MORNING


PRESS PAUSE

 
Behöver fortfarande distans, tid. Därför har bloggen blivit lidande. De senaste dagarna har varit sämre och har inte ens orkat redigera några bilder jag tagit. Men bare with me, snart kommer jag tillbaka. Snart så.

AND THEN WHAT

 

RSS 2.0