IDAG VILL JAG INTE TA STUDENTEN

 
gif från februari

Det hela började med att jag skulle prova skor till imorgon. Jag satte på mig min klänning och sedan det paret skor jag hade köpt tidigare idag. Mina ben såg för tjocka ut. Sedan provade jag ett annat par. Samma sak. Jag gick igenom hela min skogarderob, men för varje nytt par jag satte på mig tycktes mina ben bli större och större. Jag tittade på mig själv i spegeln och såg bara hur bred jag var. Avsmaken växte inom mig till ett moln av svärta. Ångesten kom och tårarna vällde upp. Det slutade med att jag stod och grät. Jag grät för att jag blev så förtvivlad av personen som stod mitt emot mig. Min spegelbild. Jag ville inte ta studenten. Åtminstone inte i den klänningen, de skorna, allra minst den kroppen. Jag förbannade mig själv för att jag valt ett så tight fodral, jag förbannade mig själv för att jag börjat behandlingen. Jag förbannade mig själv för att jag var jag.
FAN! Jag vill inte känna så här imorgon. Jag vill inte att anorexin, det vidriga jävla monstret ska få förstöra min dag. Jag vill njuta av den, studenten, som bara kommer en gång i hela mitt liv. Inte vilja gå och gömma mig eller täcka för min kropp så mycket jag kan. Jag vill inte, vill inte, VILL INTE.
Nu känns det lite bättre. Jag gråter inte längre, molnet är nästan borta. Jag är rädd för att det bara är så för att jag tagit av mig klännningen. Om så är sanningen, tänker jag ändå inte låta anorexin ta över imorn. Jag vet inte hur, men jag vägrar. Fuck you.

Kommentarer
Postat av: chanette a

saknar dina inlägg

2013-06-07 @ 10:46:11
URL: http://chanette.blogg.se
Postat av: N

Hoppas du mår bra och känner dig redo att börja blogga igen. Har följt dig ett tag och även jag saknar dina inlägg. Krya på dig <3

2013-06-22 @ 19:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0