5 THINGS THAT MAKE ME A NERD

 
OKEJ, på väg hem från stan idag började jag tänka på hur nördig jag egentligen är. Inte på något deppigt sätt. No sir, mobbad för sådant här hände så för tio år sedan, nu bryr jag mig inte längre. Bestämde mig i alla fall för att göra en lista. Så varför inte dela dem med er? Ni glor ändå på bilder på mig här så då är det inte mer än rätt att ni får ett hum om vilken total geek jag egentligen är.
Om ni tycker att det är kul med sådana här listor kan jag göra en till. Tro mig, det finns många fler punkter.
  • Jag får otroligt dåligt samvete när jag dödar någonting. Bara om jag smäller en bananfluga eller trampar på en snigel, tittar jag snabbt upp till gud ber att om förlåtelse och att flugan/snigeln ska få vila i frid. Det är ganska jobbigt när man har en spindel i lägenheten.
  • Mina favoritfilmer är Harry Potter, Star Wars och diverse Avengers. På tal om Star Wars hade jag och min brorsa den fetaste Star Wars-legovärlden när vi var små. Man, I miss that.
  • Jag är en total bokmal. Läser hela tiden. Till och med alla böcker man behövde läsa i skolan slukade jag.
  • När jag var liten ville jag inte bli en prinsessa som mina klasskamrater ville. Nope, jag ville bli arkeolog. Min dröm var alltså att vara Indiana Jones. Kom ihåg att jag är en tjej.
  • Och just det, jag lajvade när jag var liten. Alltså, jag var på läger i en vecka och låtsades vara pirat eller alv. By the way, it was awesome. Skulle lätt kunna åka på det i sommar igen. (Totally vann årets lajvare ett år. Yepp, I'm that good)

Kommentarer
Postat av: Meltzer

säg till när det är lajv så hänger jag med! låter skitkul ju

Svar: du skulle älska de
Susanna Aulin

2013-11-07 @ 17:51:50
Postat av: Anonym

Åh, jag tror jag är kär! Skämt åsido så är det väldigt trevligt att lära känna dig bättre genom såna här saker och du är inte bara vacker utan verkar också vara en riktigt awesome person!
Keep up the good work!

Svar: tack, du gjorde just min kväll :)
Susanna Aulin

2013-11-07 @ 18:32:19
Postat av: soff

asså hahahahahha pallar inte

2013-11-07 @ 23:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0