KROGEN

 
Ibland har jag inte kul när jag är ute och ränner. Oftast bestämmer jag mig bara för att vara awesome och ha roligt. Eller drar två shots och blir full. När detta inte fungerar hamnar jag ofta i mina tankar. Jag har gjort ett par observationer, speciellt när jag hänger på Stureplan. Nästa gång ni är ute och kvällen inte håller måttet kan ni tänka på detta. Jag skrattar varje gång.
  1. Varje gång låten Gold Digger går på. Folk sjunger med, obviously, men tjejer är ofta ännu mer entusiastiska. Ironiskt, kan jag tycka, då de rappar "I ain't sayin' she's a gold digger, but she ain't messin with no broke niggas", samtidigt som de ålar sig mot killarna som bjuder dem på dricka. Ibland undrar jag om jag är med i musikvideon till låten.
  2. Allsång och dans. Under discodagarnas briljans kunde man bjuda upp varanda, showa med softa moves eller varför inte sjunga med i alla låtar? Nu fylls dansgolven istället med en klunga människor som monotont hoppar upp och ner med en vevande hand. Och istället för att sjunga hör man istället olika toner av DUN-DUN-DUN i den takt houselåten som spelas går i. Ser väldigt roligt ut om man tittar på avstånd. 
  3. Hur folk blir som galna så fort en raplåt kommer på. Alla vill rappa med, nästan för att bevisa att man är cool och inte bara lyssnar på Avicii. I refrängerna sjungs det för höga halsar och man kan faktiskt börja tro att det finns ett gäng hiphopare på klubben. Men så fort versen kommer igång blir det tyst. Då var det dags att halsa alkoholen eller hälsa på den där personen man träffade den där gången. Allt för att undvika att snava på orden. Sedan kommer refrängen igen, och inget är viktigare än att visa för alla att man faktiskt kan den där låten.
Borde också nämna att jag antagligen checkar av alla tre av dessa punkter en vanlig utgång. Det är bara när jag är uttråkad som jag kan leka överlägsen och titta på dem från utsidan.
 

Kommentarer
Postat av: Estelle

Hahahahhahahah!!!!!!!! Så fruktansvärt sant!!! Spot on!!!

2013-11-22 @ 00:48:09
Postat av: Slanne

Hhahahahahhahahahah kunde inte sluta skratta!! såååå sant xDxDxD

2013-11-23 @ 18:52:11
Postat av: C

Hahah

2013-11-23 @ 20:28:43
Postat av: V

Hahah

2013-11-23 @ 20:28:44
Postat av: V

Hahah

2013-11-23 @ 20:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0