THE MORNING AFTER THE NIGHT BEFORE

 
G'day mates! Hur har er söndag varit? Min har varit... händelselös. Har inte lämnat lägenheten, eller sängen för den delen, på hela dagen. Var ute både igår och i fredags. Släng på en förkylning på det och jag har min anledning för att ha varit lika stilla som en grönsak idag. Där känner jag att bilderna passar. Tog dem igår när jag var bakis och tänkte att varför inte bara ta bilder som jag ser ut? Förutom skorna och whiskyflaskan var det i princip så där jag vaknade. Bilderna är inte av bästa kvalle men försökte få de lite slitna typ. Så vi säger att det är med flit.
Imorgon flyttar jag över till Sollentunabutiken och på onsdag kväll öppnar vi! Tagg. Jag vill därför säga redan nu att uppdateringen den här veckan kan bli lite gles, jag har svårt att hinna med att jobba, plugga och sedan fota innan det blir mörkt. Plus att min fotograf aka Sofia har blivit med jobb och inte alltid kan. Men jag ska göra mitt bästa!
Tänkte kanske ha mer inlägg där jag skriver? Har fått rätt bra respons från er på den fronten så tror att jag kommer att fortsätta med det. Mix it up lite jao. 
Nu ska jag nog steka lite blodpudding. Cheerio!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hah, det är ju samma whiskey som är med i suits! Utmärkt val.

2013-11-24 @ 21:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0