HALLOWEEN

 
ZUP DUDES? Happy halloween på er! Ska ni fira? Om så är fallet hoppas jag att ni spejsar ut er rejält. Själv ska jag på Halloweenfest ikväll. Älskar att klä ut mig så denna högtid passar mig som handen i handsken. Ovan är tidigare utstyrslar. Darth Vader rockade jag förra året. En rejäl hit, men kan inte rekommendera att festa i mask. Man kan inte riktigt göra något förutom att se cool ut. Man kan inte dricka, inte röka. Man kan inte prata, vilket egentligen inte är något problem eftersom man heller inte kan höra något och därmed har svårt att ens kunna svara på tilltal. Sedan ser man inget vidare heller. Så i år har jag valt något annat. Kommer att ha en ansiktsprydnad, dock ingen mask detta år. Är rädd för hur varmt det kommer att bli. Resultatet visar jag imorgon! Peace

WORLD FAMOUS


SHAREFASHION CONTEST

 
skjorta - Gina Tricot, shorts - Levi's vintage, skor - Dr Martens, bustier - Bikbok

DENIM

 
 
 
 
 

FASTER THAN HEARTBEAT

 

COPENHAGEN


EARLY MORNINGS

 
Glad måndag på er! Haft en bra dag? Min har bestått av jobb och småärenden. Imorgon börjar jag jobba inte klockan sex, utan fem. 05:00 ska jag befinna mig på jobbet. Det betyder att min väckarklocka står på 03:15, Herregud, dags att göra mig iordning för sängen redan nu. Så puss och godnatt, haha!
 

NO SLIM PICKINGS

 
Skor - Sofias, kjol - Topshop, linne - N.Y. jacka - brorsans gamla

NIRVANA

 
More pics 2morrow
 

NO NEW FRIENDS

 
Good evening fellahs. Onsdag idag, någon som ska ut? Om du hade frågat mig förra veckan hade svaret varit absolut, men nu är jag en duktig arbetare serru! För mig skulle det antagligen inte ens vara möjligt. Jag börjar klockan 06 imorgon och kvällar då jag är ute och slirar brukar jag sällan ens ha kommit hem då. Näe, jag stannar hemma och pluggar PLU-koder istället för att sedan ställa klockan på 05.30! Känner mig nästan som en ny människa här. Men det är bara att anpassa sig, jag börjar ju inte 06 varje dag ;)))))
Nä nu är det dags för mig att krypa till kojs och sova, Propavanet har kickat in! 

ALL ALONG THE ROAD

 
Jeans - H&M, skor - Dr Martens, linne - Monki, jacka - Hollies, mössa - Urban Outfitters

Hejhej hallå! Inte uppdaterat under helgen eftersom min dator har varit av. Alltså död. Nu vill den samarbeta till slut! Dock ska jag antagligen lämna in den imorgon, ergo no update tills den är tillbaka. Såvida jag inte hittar en dator att använda tillsvidare. 
Annars då? Har haft min första och andra dag på jobbet! Det känns skitbra. Börjar 06.00 hela veckan vilket betyder att min väckarklocka står på halv fem. Det är en omställning. För bara en vecka sedan var det vid den tiden jag gick och la mig. Har kommit hem i lagom tid till att Sofia har vaknat.
Näej, på grund av mitt nya schema är det nog dags för mig att krypa till kojs nu. Om jag inte uppdaterar imorgon så vet ni varför i alla fall. Fred ut!

DAGENS OUTFIT xD

 
Hallöj! Allt bra med er? Med mig är det prima, sitter och förar med Caroline, utgång nalkas! Den här veckan använder jag till att njuta av mina sista dagar som arbetslös, på måndag är första dagen på mitt nya jobb! Därför ser det ut som att det blir utgång inte bara igår och idag, utan även lördag och söndag. Sova kan jag göra när jag är död XD. Okej, nu börjar jag rabbla och kommer därför att sluta skriva och återgå till att dricka. Pusshej!
 
 

CAKED UP

 
Jacka - second hand (London), linne - Urban Outfitters, halsband - H&M och egen I.D-bricka, skor - Zara
 

THE BOMBER IS BACK

 
bandana och luffarvantar - H&M herr, solglasögon - second hand, bomberjacka - bomberjacka.se, tröja - Gina Tricot, jeans - Dr Denim, skor - Dr Martens 
 

VOGUE


I'M ALIVE

 
HEJ allihopa! Det har varit väldigt tyst här på bloggen, jag vet, men jag lever! Anledningarna till den obefintliga uppdateringen är många. Till en början försvann min fjärrutlösare när jag skulle fota, vilket gör att jag just nu tvingar mina vänner (läs: Sofia) att gå ut och ta bilder på mig när jag försöker leka cool. Sedan visade det sig att influensan jag hade egentligen var en lunginflammation in disguise. Vaknade av andnöd men efter ett snabbt sjukhusbesök och en antibiotikakur fick jag det under kontroll. Mitt i allt detta spenderade jag även förra helgen i Köpenhamn. Kommer att berätta mer om den resan i nästa inlägg. Nu är jag dock, förutom nästäppa och rethosta, tillbaka! 
Den här veckan har varit riktigt bra. Förutom att jag fyllde 19 i måndags (wiie happy birthday to meee), håller mitt liv på att hamna på rätsida igen. Igår fick jag ÄNTLIGEN ett jobb! Är så lättad, jag har ju öppet vädrat här i bloggen om hur mycket ångest jag hade över det. Jag kommer på måndag börja checka av vad jag har kvar i skolan. Och jag har också fått reda på att jag antagligen kommer att kunna bo kvar i min lägenhet fram till i sommar! Det går bra nu.
Jag känner själv hur jag håller på att förändras. Saker som förut drog ner mig gör jag mig av med och det som gör mig lycklig tar jag vara på så mycket jag kan. Det är skönt, jag känner mig lättare. Mer mig själv. 
 
Det blev lite text där! Undrar om någon av er kommer att läsa det? Nu ska jag ta och bre mig en macka och spela GTA, jobb imorn. Fred ut moefuckhaaz

RSS 2.0