I'M ALIVE

 
HEJ allihopa! Det har varit väldigt tyst här på bloggen, jag vet, men jag lever! Anledningarna till den obefintliga uppdateringen är många. Till en början försvann min fjärrutlösare när jag skulle fota, vilket gör att jag just nu tvingar mina vänner (läs: Sofia) att gå ut och ta bilder på mig när jag försöker leka cool. Sedan visade det sig att influensan jag hade egentligen var en lunginflammation in disguise. Vaknade av andnöd men efter ett snabbt sjukhusbesök och en antibiotikakur fick jag det under kontroll. Mitt i allt detta spenderade jag även förra helgen i Köpenhamn. Kommer att berätta mer om den resan i nästa inlägg. Nu är jag dock, förutom nästäppa och rethosta, tillbaka! 
Den här veckan har varit riktigt bra. Förutom att jag fyllde 19 i måndags (wiie happy birthday to meee), håller mitt liv på att hamna på rätsida igen. Igår fick jag ÄNTLIGEN ett jobb! Är så lättad, jag har ju öppet vädrat här i bloggen om hur mycket ångest jag hade över det. Jag kommer på måndag börja checka av vad jag har kvar i skolan. Och jag har också fått reda på att jag antagligen kommer att kunna bo kvar i min lägenhet fram till i sommar! Det går bra nu.
Jag känner själv hur jag håller på att förändras. Saker som förut drog ner mig gör jag mig av med och det som gör mig lycklig tar jag vara på så mycket jag kan. Det är skönt, jag känner mig lättare. Mer mig själv. 
 
Det blev lite text där! Undrar om någon av er kommer att läsa det? Nu ska jag ta och bre mig en macka och spela GTA, jobb imorn. Fred ut moefuckhaaz

Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar dina bilder och inlägg, härligt att ha dig tillbaka.

Svar: TACK!!
Susanna Aulin

2013-10-06 @ 03:53:37
Postat av: Sophia

En inspirationskälla utan dess like!!!

Svar: åh TACK! vad glad jag blir :D
Susanna Aulin

2013-10-08 @ 15:11:48
URL: http://oddsophia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0