THE FLU

 
Bandana - H&M, solglasögon - second hand, T-shirt - brors gamla, jacka - Hollies, byxor - American Apparel, skor - Dr Martens, ringar - marknadsfynd

Ligger hemma i sängen med något som liknar influensan. Inte kul. Det är inte kul när man skulle ut i torsdags, det är inte kul när man skulle provjobba i fredags och det var definitivt inte kul när man skulle jobba med det idag. Är taggad, men den smarta delen av mig har låst fast mig vid sängen, vilken jag inte får lämna förrän tidigast imorn. Hate this. Hoppas att ni där ute får en trevligare lördagkväll än min. Själv kan jag se fram emot frossa, feber och huvudvärk. FUN!

FREAKING JOHN LENNON

 
 
 

RAIN

 
Tjena alla coola kisar. Jag hade tänkt uppdatera med en ny outfit idag, men regnet dödade den planen direkt. Bjussar därför på den här bilden från min förra fotografering, titta på den som tidsfördriv till nästa outfit... eller nåt. Har sedan jag kom hem från stan suttit och spelat gitarr fram tills nu. Alla fejknaglar är borta vilket gör att jag äntligen kan spela igen. Att jag är ringrostig är bara förnamnet och mina fingertoppar får snart sår, men det bryr jag mig inte om. Önskar att jag bodde större så att jag kunde få in pianot.
Om jag känner mig säker nog tänkte jag kanske lägga upp en video här när jag spelar och sjunger? Har inte gjort det sedan skolavslutningen i nian, då jag tyckte att jag var alldeles för dålig för att uppträda. Men vad är osäkerheter om inte något man ska skita i och bara göra?
 
Peace
 

DONE


Skjorta - second hand, topp - H&M, byxor - American Apparel, solglasögon - Urban Outfitters, skor - Dr Martens, ringar - marknader

Dåliga nyheter idag - dålig Susanna idag. Orkar inte skriva mer, sorry dudes.

JUST A GAME

 
 

B&W

 

MAZEL TOV PT. 2

 
Tjoo kissekatter. Inget nytt på min front just nu, hoppas att ni mår bra! Var ute med Carro igår, riktigt kul som vanligt. Dagen har som resultat av gårkvällen spenderats i sängen, förutom vår lilla tripp till pizzerian i centrum. Japp, ni läste rätt, jag har börjat äta pizza igen! Åtminstone en tredjedels pizza. Jag är i alla fall stoltare än den stoltaste tuppen i hönshuset. Eller, den friska delen är stolt. The monster, not so much. Hon vill mest att jag ska sluta med mat för gott, men hon ska fan inte få vinna. Jag har kul. Jag orkar saker. Jag går ut och dansar hela natten, jag jobbar och går på intervjuer på dagarna. Jag tar tag i skolan och inte minst, jag klarar av att bo själv. Tänker inte ge upp det bara för att bli smal igen. Fastän det är jobbigt går det framåt lite, steg för steg, dag för dag. Och, det finns inget bättre sätt att bota en baksmälla än med en kebabpizza. Så det så.

MAZEL TOV!

 
Skor - Urban Outfitters, kjol - H&M, T-shirt - Urban Outfitters (N.Y.) solglasögon - second hand (London) armband - Neccessary Clothing (N.Y)

FALL JACKETS

 
1. härifrån 2. härifrån 3. härifrån 4. härifrån
 
Fastän sommaren fortfarande håller i sig är det ändå dags att börja tänka på höstgarderoben. Jag själv, som är en stenhård skinnjackebeleiver, kommer nog att mestadels på i min älskade skinnpaj när temperaturen faller. Men variation är alltid kul och dessa fyra skulle gärna få flytta in i min garderob. Speciellt den tredje, åh, det fallet gör mig nästan lite kåt. Nästan. Vilken gillar du?

OH, BOY

 
hatt - pappas, väst - Gina Tricot, linne och kjol - köpta i N.Y. skor - Dr Martens, solglasögon - second hand (London)

HATS AND VESTS

 
 
 
 

SICK, NOT TIRED

 
Orkar inte uppdatera mer idag. Har åkt på någon sjukdom eller liknande. Hela kroppen har varit i uppror under dagen så kommer spendera kvällen i sängen med en massa TV-serier. Hoppas att ni har en roligare fredagskväll!

SECOND HAND SHIRT

 
Skor - Dr Martens, shorts - Levi's vintage, linne - N.Y. spetsbehå - H&M, skjorta - second hand (N.Y), keps - N.Y.

Onsdag idag! Aka lillördag. Tagg, röj, party och allt som hör därtill. Just nu har jag precis kommit hem från möte med skolan angående termin sju och åtta, sedan jobbsökande. Senare kommer Carro över och för middag och förkrök, sen ska vi ut och kalasa på stan. 
 
På tal om potatisplättar börjar jag tröttna rätt rejält på bloggens layout. Funderar på att ändra den men vet inte riktigt hur än. Anywho, om det ser konstigt ut när ni kikar in bloggen vet ni att det är jag som sitter och pillar med designen!

AT LEAST I'M FREE

 
 

NEW YORK ACCESSORIES

 
Pic 1 - Båda armbanden - Neccessary Clothing
Pic 2 - keps - randombutik, solglasögon - båda Ray-Ban
Pic 3 - lejonhalsband - Neccessary Clothing, turkost halsband - second hand, halsband med öga - second hand
 
Tänkte att jag kunde börja visa lite av mina inköp från New York, och varför inte starta med de minsta? Dessa godingar fick jag tag på, de svarta Ray-Banglasögonen fick jag för bara 500-lappen! Vem kan dissa Century 21 när man hittar sådana feta fynd.
Dagen har bestått av jobbsökande, kvällens aktivitet har varit tvättning. Astrist. Imorgon ska jag göra en grej som förhoppningsvis kommer förändra vissa grejer för mig, jag håller tummarna! Vill inte jinxea det genom att berätta för alla läsare, inte innan allt är klart. Så ni får helt enkelt hålla ut! Och tro mig, det är inget intressant för er egentligen, så föreställ er inte typ att jag kommer att avslöja något stort designersamarbete eller nåt. Vill inte förvilla er så, I'm a bigger person than that.

SUNDAY NOT SO FUN DAY

 
Jobbar väldigt mycket just nu. När jag inte gör det söker jag jobb. Hann knäppa av dessa bilder alldeles nyss för att bjuda på något till er! Nu - Arbetsförmedlingen platsbank. SO FUN!
 

RSS 2.0